fbpx

Hoera, er is een kindje geboren! Dat is feest met een hoofdletter F! Dat betekent: beschuit met muisjes eten en mama (en evt papa) feliciteren met de kleine spruit. Super leuk om deze nieuwste wereldburger welkom te heten en om dat schattige kindje te gaan zien. Maar wat neem je mee? Het is gebruikelijk dat je een leuk kraamcadeautje geeft, of als je er heel erg dictbij staat is zelfs een kraammand een goed idee. In de kraammand stop je meerdere cadeautjes zodat mama er elke dag een cadeautje uit kan halen.
alles goed en wel, maar wat geef je dan? Wij van FAME-musthaves hebben de volgende tips voor je:

Zachte knuffeldoekjes

Lekker zacht, lekker knuffelbaar, net zoals dat schattige babietje. Zo’n doekje of speeltje kun je eigenlijk altijd wel geven. ook al heeft de baby er al eerder eentje van iemand gekregen, dan nog is het een prima cadeau. De baby gebruikt nog niet alle zintuigen, daarom is zo’n doekje zo lekker zacht tegen het huidje. De doekjes zijn er in verschillende diertjes, zoals een konijntje of aapje. Lekker fatasierijk, in verschillende zachte kleurtjes.

Liefdevolle of humor volle slabbetjes

Ook een relatief goedkoop kraamcadeau doet het goed, maar ook: mama kan er niet genoeg van hebben. Bovendien zijn er zo ontzettend veel leuke, grappige en bijzondere slabbetjes te koop! Kies er eentje die echt bij het jonge prinsje of prinsesje past en het is altijd een schot in de roos. Een leuk slabbetje is echt altijd een goed cadeau-idee.
Een paar leuke voorbeelden: een grappige slab voor een knoeiende baby (en welke knoeit nou niet), een slabbetje voor bij papa op schoot die Formule-1 kijkt, een slab voor een echt baasje, een slab voor een voetballiefhebbertje in spé, of bijvoorbeeld een slabbetje om de knappe moeder te comlimenteren.
Ook zijn er leuke slabbetjes, speciaal voor bij opa en oma. Leuk om als grootvader of moeder zelf te geven om te laten zien dat de baby meer dan welkom is bij jullie!

En leuk, grappig, of liefdevol rompertje

Rompertje kunnen de nieuwe mama (en papa) nooit genoeg hebben. De newborn baby verslindt ze gewoon, er gaan er meerdere per dag ‘doorheen’! Daarom is een romper zo’n ontzettend goed cadeau idee voor in de kraamtijd. En het leuke is: ze zijn er in heel erg veel verschillende kleuren en met diverse grappige teksten en opdrukken. Bijvoorbeeld de romper here comes trouble, rompertje 9 maanden later, The voice of Holland (ja die kan nog wel 🙂 of neem het grappige rompertje Handle with care. Stuk voor stuk leuke cadeautjes die ook nog eens prima betaalbaar zijn.

Geef eens een fopspeen cadeau!

Een babietje, lekker sabbelend op een speen, dat is toch bijna wel het meest knuffelbare dat er bestaat! Daarom is het geven van een fopspeen ook zo leuk! Geef de baby een speen en de tevredenheid straal er vanaf af. Het is een iefdevol cadeau, maar ook echt leuk voor de nieuwe ouder(s) om te krijgen, want de teksten en afbeeldingen op de fopspenen zijn gewoon hilarisch of vol liefde.
Neem bijvoorbeeld de grappige fopspeen Pull for alarm, speen born to shop, fopspeen kiss me, of de fopspeen feed me. Daarnaast zijn er nog leuke fopspenen voor baby’s geboren in Amsterdam, baby’s geboren in Brabant, of voor babies geboren in Rotterdam.
Bekijk het hele assortiment aan spenen hier.

Een baby cadeaupakket!

Een praktisch, handig maar ook een heel erg liefdevol cadeau is een cadeaupakket voor de baby. Met daarin een badjasje, slofjes en een slabbetje. alles lekker zacht en verkrijgbaar in meerdere kleuren is dit toch wel echt een supercadeau. De prijs ligt net wat hoger, maar het is dan ook echt een aanrader.

op zoek naar nóg meer inspiratie voor een leuk kraamcadeau? Je vindt het volledige asortiment kraamcadeaus hier.